Smörj och bröa en rund eller fyrkantig bakform på ca 1,5 liter. Sätt ugnen på 175 grader. Smält matfettet och låt det svalna. Blanda ihop alla ingredienser till en slät smet. OBS: kakan ska endast röras ihop och inte vispas!
Grädda kakan i 25-30 minuter tills den släpper formens kanter. Låt kakan svalna under bakduk.
Använd pepparkaksformar till att ta ut figurer ur kakan. Vispa grädden och sockret. Kavla ut marsipanen tunt och använd samma formar till marsipanen som till kakan. Dekorera småkakorna med sylt, grädde, strössel och marsipan.
Tips: Om man inte gillar marsipan kan man använda Dr. Oetker Sockermassa och färga den med hushållsfärg istället!
Liknande recept
Barnrecept
Barnrecept
Barnrecept
Barnrecept
Barnrecept
Barnrecept
Barnrecept
Tillagning:60 minuter10 - 15 styck