Nettoinnehåll: 100 gram
Dr. Oetkers vaniljkräm är bakstabil, vilket gör det möjligt att fylla tårtor och bullar rikligt utan att det flyter ut. Vaniljkrämen är gjord på äkta vanilj för en härlig vaniljsmak.
Användning: Bakstabil Vaniljkräm som fyllning till bullar mm: Tillsätt påsens innehåll i 4 dl mjölk, vispa 1 minut och låt vila i kylskåp 20 minuter innan användning. Vaniljkräm till tårtfyllning (vaniljkräm som inte ska gräddas i ugn): Tillsätt påsens innehåll i 6 dl mjölk, vispa 3 minuter och låt vila i kylskåp 20 minuter innan användning. Om du vill göra vaniljkrämen laktosfri byter du bara ut mjölken mot en laktosfri. Det går utmärkt att frysa bullar bakade med vaniljkrämen.
Liknande recept
Pajer och cheesecakes
Vetebröd och bullar
Tårtor och bakelser
Vetebröd och bullar
Pajer och cheesecakes
Pajer och cheesecakes
Vetebröd och bullar
Vetebröd och bullar
Tårtor och bakelser