Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten, låt ligga i ca 5 minuter.
Häll upp vispgrädde, strösocker och vaniljsocker i en kastrull.
Värm upp grädden under omrörning. Tag av från värmen innan den börjar koka.
Rör ner chokladen, lite i taget tills du har en jämn och fin pannacotta.
Fördela pannacottan i 5 – 6 st glas eller formar.
Låt stelna i kylen under minst 6 timmar.
När pannacottan har stelnat kan den dekoreras med geléhallongrädden och strössel.
Värm upp vispgrädde och gélehallon i en kastrull.
Rör om tills alla geléhallon har smält och tag av från värmen innan det börjar koka.
Rör ner extra gelfärg för att få en ännu mer rosa härlig färg på grädden.
Häll över gélehallongrädden i en skål och låt stå i kylen i minst 6 timmar.
Tag fram den kalla gélehallongrädden och vispa upp, tillsätt Cream Fix och vispa till en härligt perfekt spritsbar konsistens.
Toppa chokladpannacottan med gélehallongrädden och toppa därefter med Rose & Gold strössel.
Servera!
Liknande recept
Dessert
Dessert
Dessert