Sätt ugnen på 175°c varmluft och smöra och bröa en form som rymmer ca 2,4 L.
Vispa ihop rumsvarmt smör med socker så att det blir poröst. Tillsätt därefter ett ägg åt gången medans du vispar. Hacka den vita chokladen.
Blanda torrvarorna i en separat bunke och vänd sedan ner smörblandningen. Tillsätt därefter mjölk, citronarom och den vita chokladen. Blanda runt så att du får en jämn smet.
Häll smeten i formen och dela jordgubbarna i bitar som du fördelar jämnt på smeten.
Grädda i ca 1h (kolla med en teststicka då alla ugnar varierar sig i temperatur).
Temperatur varmluftsugn: 175 °C
Vispa ihop Cream Fix med grädden enligt förpackningen och tillsätt florsockret.
När kakan har svalnat spritsa grädden på kakan och garnera därefter med jordgubbar och strössel.
Liknande recept
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor