Sätt ugnen på 175°C varmluft.
Förbered 12st stora muffinsformar (american size).
Vispa ihop ägg och socker riktigt fluffigt och poröst.
Riv citronskal (bara det gula) och pressa ut 1/2 dl juice.
Blanda ihop citron med mjölken (det skall skära sig).
Vänd ner olja och citron/mjölblandningen i äggfluffet .
Sist blandas samtliga torrvaror ihop och siktas ner i smeten.
Vänd runt så att det blir en jämn smet utan klumpar.
Fyll upp muffinsformarna ca 3/4 och grädda sen i ca 20 min på 175 °C .
Kolla med en provsticka så att dem är klara då alla ugnar varierar sig i temperatur.
Låt muffinsen svalna och förbered under tiden marängen.
Vispa ihop vatten och marängmix i ca 3-4 minuter tills du har en blank och tjock marängsmet.
När muffinsen är avsvalnade, stansa ut rundlar i mitten där du skall gömma lite godis och strössel.
Använd förslagsvis baksidan på en spritstyll.
Fyll sedan med Nonpareille och godis.
Häll sedan marängsmeten i en spritspåse och spritsa uppepå dina muffins .
Bränn av marängen med en brännare eller i ugnen på grillfunktionen 250°C. Men pass på, det går fort!
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes