Börja med att smälta smöret och låt svalna helt. Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
Rör ihop smält smör, socker, kakao, salt och vaniljpasta för hand.
Rör ner ett ägg i taget (rör för hand). Här är det viktigt att smöret har svalnat helt,
annars blir det äggröra.
Tillsätt den grovhackade chokladen och vänd till sist ner vetemjölet.
Ta fram två formar som är 20 centimeter i diameter, eller grädda av smeten i två
omgångar. Spänn fast bakplåtspapper i bottnen och smöra kanterna med smör. Lägg
hälften av smeten i varje form.
Grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna och ställ sedan i kylen för att sätta
sig.
Lägg en kladdkakebotten på ett fat. Vispa moussen enligt beskrivning på förpackningen. Lägg moussen i en spritspåse och spritsa på första kladdkakebotten och kombinera med färska hallon. Ta nästa botten och lägg försiktigt ovanpå.
Dekorera den med resterande chokladmousse och färska hallon fyllda med choko kristyr, Rose &
gold-strössel och citronmeliss. Pudra slutligen över vaniljsocker.
Servera eventuellt med vispad grädde.
Liknande recept
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor