Blanda vetemjöl, socker och vaniljssocker i en skål. Skär smöret i tärningar och blanda med fingertopparna till en smulig massa. Tillsätt ägget och blanda tills du har en smidig deg. Lägg degen i en plastpåse och lägg i kylen i ca 30 minuter. Värm ugnen till 200 ° C.
Rita ett hjärta på en bit kartong, ca 30 cm brett och klipp ut det. Kavla ut degen så tunn som möjligt. Använd mallen och skär ut tre hjärtan. Grädda i ca 10 minuter eller tills bottnarna får en vacker, gyllene färg.
Häll mjölken i en skål. Vispa ned jordgubbsmousse och vispa i fyra minuter med elvisp till en tjock och fluffig mousse.
Häll moussen i en spritspåse med slät tyll. Lägg en botten på ett tårtfat. Spritsa på mousse och lägg på nästa botten. Upprepa två gånger. Ställ kakan i kylskåpet några timmar eller över natten för att mjuka upp kakbottnarna. Dekorera med strössel och färska bär efter tycke och smak.
Liknande recept
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser