Sätt ugnen på 200 grader. Klä en ugnsform som är ungefär 20x20 cm och en höjd på minst 6 cm, med bakplåtspapper. Smält smöret och lägg ner chokladen så att det smälter ihop till en massa. Blanda socker och mjöl i en skål och vispa ner äggen. Vänd ner smörchokladen i smeten och blanda väl, och häll sedan ner detta i den klädda ugnsformen. Grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter. Låt sedan svalna och försvara någon timme i kylen.
Smält den hackade chokladen i ett vattenbad och pensla sedan över den svala chokladbotten. Ställ in i kylskåpet tills chokladen stelnat. Vispa tårtmoussen med den kalla mjölken tills den blir tjock och fluffig. Vispa vispgrädden tjock, och blanda med tårtmoussen.
Bred ut chokladmoussen över chokladlagret och ställ återigen i kylskåpet tills servering (minst 3 h). Ta ut kakan ur formen och skär den i kvadratiska bitar. Dekorera med chokladhjärtan på kanten av bakelsen och strössla hjärtan på ovansidan.
Liknande recept
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser