Vispa ägg och socker riktigt fluffigt och poröst. Blanda ihop alla torrvaror i separat bunke och vänd sedan ner i äggvispet så att du får en klumpfri smet.
Vänd sedan ner filmjölken och häller smeten i en långpanna, ca 40×30 cm. Grädda på 225°c varmluft i ca 8 -10 min.
Stjälp upp färdiggräddad botten på sockrat bakplåtspapper. Lägg långpannan över som ett lock, så att fukten bevaras medans den svalnar .
Vispa smöret riktigt poröst och fluffigt. Tillsätt buttercream-mixen och fortsätt vispa.
Tillsätt även citronskal och citronjuice (häll i lite juice åt gången medans du vispar).
Tillsätt kokos och bred sedan ut krämen jämt över rulltårtebotten och rulla ihop. Lägg i kylen så att den hinner sätta sig innan du skär i den.
Om du använder fryst mango så låt den tina lite.
Koka upp mango, socker och citronjuice några minuter och mixa till en slät puré.
Kyl ner purén innan du monterar bakelsen.
Börja med att vispa ihop cream fix och grädde enligt anvisningar på påsen. Tillsätt lite gul färg i hälften av grädden. Varva gul och vit grädde i en spritspåse för en swirlad effekt.
Skär rulltårtan i bitar och toppa varje bit med en sked mangopuré.
Spritsa grädden ovanpå mangopurén.
För en påskig känsla. dekorera gärna med lite påskägg, strössel eller nåt annat kul som hör påsken till.
Sedan är det bara att äta och njuta!
Liknande recept
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser