Sätt ugnen på 175 grader över och undervärme.
Ta fram en springform som är 22 cm i diameter och smöra med smör. Krossa mandelspånen med händerna något och klä formen med detta, skaka ut eventuella lösa mandelspån.
Riv mandelmassa med ett rivjärn. Vispa rumsvarmt smör och mandelmassan med elvisp. Knäck i ett ägg i taget och vispa med elvispen till allt blandats.
Tillsätt vetemjöl, vaniljsocker, naturlig citronarom och blå vallmofrön. Rör om med en slickepott till allt blandats väl.
Klicka i smeten i formen och bred ett jämnt lager, ställ formen näst längst ner i ugnen på ett bakgaller.
Grädda i 55-60 minuter, känn efter med en sticka. Den ska vara torr.
Vispa grädde, mascarpone och vaniljsocker till en luftig konsistens.
Fördela krämen i tre olika glas, färga med gelfärger. Vi har använt oss av röd, gul och grön. Rör om till allt blandats väl.
Var försiktig med att röra för mycket så krämen inte spricker. Skulle den göra det kan du hälla i lite ovispad grädde om du skulle vilja ha lite mer lös konsistens.
Varva krämen i olika färger i en spitspåse med en stjärntyll. Spritsa valfritt mönster på din helt avsvalnade mazarinkaka.
Dekorera kakan med Easter Party Sprinkles, Soft silver pearls, citronmeliss och florsocker.
Liknande recept
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor