Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme.
Hacka chokladen grovt. Smält smöret i en kastrull och blanda ner kakaon.
Ta kastrullen från värmen, tillsätt den hackade chokladen och rör tills det är smält.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och luftigt.
Blanda ner siktat vetemjöl, bakpulver och salt i äggsmeten.
Tillsätt chokladsmöret.
Fördela smeten i en liten smord långpanna (20x30 cm).
Grädda kakan mitt i ugnen, ca 30 minuter.
Låt kakan svalna helt på ett galler medan du förbereder glasyren.
Rör samman ingredienserna till glasyren. Dela upp glasyren i mindre skålar och färga med gelfärger i önskad nyans.
Bred på glasyren lite slarvigt så den täcker brownien.
Dekorera med Sugar eyes och Black & Gold strössel.
Dela sen kakan i önskade portionsbitar.
Liknande recept
Högtider
Högtider
Högtider