Sätt ugnen på 100 grader.
Vispa Perfect Meringues tillsammans med vatten enligt anvisningarna på paketet.
Spritsa marängen på en bakplåtsklädd plåt, forma marängen till en rund stor" korg" med hjälp av en sked.
Droppa lite karamellfärg på marängen och dra ut färgen med hjälp av exempelvis en grillpinne till ett vackert mönster.
Grädda marängen i ugnen i cirka 1,5 timme och låt sedan svalna (stäng av värmen och låt marängen svalna i ugnen).
Dela vaniljstången på mitten och skrapa ur vaniljfröna.
Vispa äggulorna med socker och fröna från en vaniljstång och tillsätt sedan mascarpone, zesten från apelsinen samt apelsinjuice, rör försiktigt samman.
När marängen är färdiga och kallnat lägger du den på en tallrik eller tårtfat .Doppa Savoiardikex snabbt i kaffe och placera kexen i hålet på marängbotten/korgen, toppa sedan med mascarpone krämen.
Dekorera pavlovan med Dr. Oetker Silver Pearls och valfria bär. Här har vi använt oss utav fikon och björnbär.
Liknande recept
Högtider
Högtider
Högtider