Vispa ägg med hälften av mjölken. Tillätt de torra ingrediensera och vispa till en tjock massa. Rör den tjocka smeten jämn och klumpfri. Tillsätt resten av mjölken lite i taget tills smeten har rätt konsistens.
Värm en stekpanna och lägg i lite smör. Tillsätt ett par droppar av den röda gelfärgen i smeten så att den färgas svagt ljusröd/rosa. Häll lite pannkakssmet på pannan och smeta ut den i cirklar så att smeten fördelar sig tunnt över hela stekpannan. Droppa ytterligare några droppar röd gelfärg i smeten och upprepa momentet mellan varje pannkaka du steker så att pannkakorna gradvis blir mer och mer röda.
Vispa moussen med mjölk enligt anvisningarna på förpackningen. Moussen ska kännas lätt och luftig. Montera tårtan genom att lägga de avsvalnade pannkakorna på ett fat med jordgubbsmousse emellan. Lägg den mörkaste pannkakan i botten och låt den bli ljusare och ljusare mot toppen. Avsluta med ett lager jordgubbsmousse på toppen.
Dekorera tårtan med färska bär och eventuellt hallonsås innan servering.
Liknande recept
Dessert
Dessert
Dessert