Klä en bakform (25x30 cm) med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 ℃.
Smält smöret och ställ åt sidan.
Vispa ägg, socker och vaniljpasta till ett ljust, mycket fluffigt skum.
Vänd smöret lätt i skummet.
Blanda bakpulvret med vetemjöl. Sila mjölblandningen i äggskummet, växelvis med mjölken.
Tillsätt till sist de frystorkade hallonen.
Bred ut smeten bakformen och grädda i cirka 12 till 15 minuter. Låt kakan svalna innan du dekorerar.
Lägg rumstempererat smör och frostingpulvret i en skål. Vispa på låg effekt ett tag och fortsätt sedan med hög hastighet i 4 minuter.
Tillsätt mjölk och vispa tills frostingen är jämn. Dela frostingen i fem delar. Lämna den ena delen ofärgad och färga de andra delarna med gelfärg.
Överför frostingen i spritspåsar med olika tyllar och spritsa över hela kaka.
Avsluta med dekorativa strösselpärlor.
Liknande recept
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor