Sätt ugnen på 180 grader, över- och undervärme.
Se till att ingredienserna är rumstempererade. Blanda smör, socker, ägg och vaniljpasta i en skål. Sikta ned vetemjöl och bakpulver.
Vispa med elvisp, först en kort stund på låg hastighet, sedan ökar du hastigheten till medel i 1 minut.
Rör samman mjölk och bikarbonat och häll ned i smeten. Vispa på medelhastighet tills allt är ordentligt blandat.
Fördela smeten i muffinsformar och grädda cupcakesen i 15-18 minuter.
Häll frostingpulvret i en skål. Tillsätt kall färskost och rumsvarmt smör och vispa med elvisp i 4 minuter. Lägg frostingen i en spritspåse med en stjärntyll ca 16 mm i diameter.
Dekorera de färdiggräddade cupcakesen med frostingen.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes