COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Läckra recept till vardag och fest

Dr. Oetker pannkakor-recept

Ett bra recept på pannkaka kan rädda både vardag och fest. Grundreceptet är enkelt, det är fyllningen och tillbehören som förvandlar pannkakor från frukost till dessert. Samma ingrediensbas kan även användas för plättar och våfflor.

Det är inte svårt att laga pannkakor, det du måste tänka på är att laggen eller stekpannan ska vara riktigt varm. En klick smält smör i pannkakssmeten hindrar pannkakorna från att fastna. 

Amerikanska pannkakor har blivit ett populärt tillbehör till frukost. Denna variant är lite fluffigare än vanliga tunnpannkakor eftersom de innehåller bakpulver och filmjölk eller yoghurt.

 Recept

Recept på frasiga våfflor

Våfflor Saffransvåfflor