COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Recept: Apelsin och valnötskulor

Sugen på något gott men med lite mindre socker? Här har du ett recept på saftiga och hälsosamma nötbollar, som passar lika bra som mellanmål eller till fredagsmyset.

Ca 25 styck

Lyckas lätt 15 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Apelsin och valnötskulor

100 g Dr. Oetker Valnötskärnor (2 påsar)
100 g Dr. Oetker Mandel skållad (2 påsar)
100 g Dr. Oetker Apelsinskal (1 ask)
200 g hackade dadlar kärnfria
1 ½ dl havregryn
2 msk kakao
2 tsk pepparkakskryddor
2 ½ msk flytande honung
50 g smör rumsvarmt
ca 4 - 5 msk Silver 4-mix till dekoration

Förberedelse

Förberedelse

Mixa samman alla ingredienser i en matberedare till en jämn massa. Forma smeten till valnötsstora kulor. Rulla i strössel och förvara i kylskåp till servering.