COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Arraksbollar

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Arraksbollar

100 g smör
1 dl florsocker
1 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
2 msk kakao
3 dl småkakssmulor
1 ½ tsk Dr. Oetker Arraksarom

Garnering:

Efter behov Dr Oetker Chocoströssel

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här:

Rör matfett, florsocker och kakaopulver poröst. Tillsätt arraksarom och kaksmulor. Rör tills allt är väl blandat. Ställ smeten kallt en stund.

2

Forma smeten till små runda bollar. Doppa dem i Chocoströssel. Låt stå kallt en stund innan servering.