COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Biskviglass med Chocosauce

Recept på en busenkel dessert, som ändå får smakerna av hemmagjort, med sina karameliserade mandlar.

omkring 6 - 8 portioner

Lyckas lätt 20 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Biskviglass med Chocosauce

:

100 g biskvier
1 l vaniljglass
2 msk socker
50 g Mandelspån
Efter behov Dr. Oetker Chocosås

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här

Lägg biskvierna i en fryspåse och krossa dem till smulor. Blanda samman glassen med biskvismulorna och lägg in i frysen igen.

2

Smält sockret i en torr stekpanna och tillsätt mandelspånen under omrörning. Lägg de karameliserade mandlarna på ett bakpapper och låt dem svalna.

3

Lägg upp glassen i portionsskålar och garnera med chocosauce och karamelliserade mandlar. Servera gärna tillsammans med valfria bär t.ex blåbär eller hallon.