COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bountybrownies

Recept på kladdig chokladkaka toppad med krämig kokosglasyr och kokosflingor.

omkring 16 bitar

Lite träning krävs 80 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Bountybrownies

250 g mörk chokad
250 g smör rumstempererat rumstempererat
3 dl socker
2 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
3 st ägg
1 tsk Dr. Oetker Bakpulver
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
1 dl kokosflingor

Kokosglasyr:

50 g smör rumstempererat rumstempererat
4 msk kakao
6 dl florsocker
ca 1 dl kokosmjölk

Dekoration:

Efter behov kokosflingor
1 st Djungel Dekorationsfigurer förpackning förpackning

Förberedelse

Förberedelse

1

Smält chokladen i mikrovågsugn eller i vattenbad på spisen. Vispa smör och socker vitt och poröst. Tillsätt vaniljsocker och ägg. Vispa tills smeten är slät. Blanda ner den smälta chokladen lite i taget. Blanda bakpulver, kakao och mjöl och vänd ner i smeten. Vänd till sist ner kokosflingor.

2

Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsfast form och häll i smeten. Grädda i ca 35 minuter. Testa med en sticka om kakan är färdig, den ska vara lite kladdig. Ta ut ur ugnen och låt svalna i formen. Rör smör mjukt och blanda i florsocker och kakao. Rör i kokosmjölk tills du får en tjock bredbar konsistens!

3

Bred glasyren på kakan och strö kokosflingor över. Dela kakan i 16 bitar och dekorera varje bit med en Junglefigur.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten