COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Cakepops med apelsin

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Cakepops med apelsin

100 g smör
1 ½ dl socker
2 st ägg
2 dl vetemjöl
2 dl kakao
50 g Dr. Oetker Apelsinskal
1 tsk kanel
1 tsk Dr. Oetker Bakpulver
1 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
200 g philadelphiaost

Dekoration:

200 g choklad och valfri dekoration och valfri dekoration

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här

Smält smöret. Blanda i socker och ägg. Blanda de torra ingredienerna och vänd ned dem i smeten tillsammans med apelsinskal. Bred ut smeten på en bakplåt och grädda i 200 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.

2

Smula sönder kakan och blanda den med färskost till en slät smet. Gör små kulor, ca 3-4 cm i diameter. Stick en tandpetare eller en liten träpinne i varje boll.

3

Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Doppa klubborna i choklad och låt rinna av ordentligt. Dekorera med valfri dekoration innan chokladen stelnat.

Recept på uppskattat hemgjort godis, som går hem hos både stora och små.

omkring 30 styck

Lite träning krävs 60 Minuter

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten