COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Recept: Chokladbollar med brynt smör och rom

Recept på sockerfria men ack så goda chokladbollar, som är busenkla att slänga ihop.

15 styck

Lyckas lätt 15 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Chokladbollar med brynt smör och rom

100 g smör
3 dl havregryn
5 msk sötningsströ
3 msk kakao
3 msk vatten
½ tsk Dr. Oetker Romarom
1 krm Dr. Oetker Vaniljarom
Efter behov Dr. Oetker Frystorkade hallon till dekoration. Kan även använda mandelspån, riven kokos och hackade pumpafrön

Förberedelse

Förberedelse