COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Chokladbräck med hallon och tranbär

Recept på vita chokladbräck som toppas med underbara röda bär och apelsinsskal, som är superenkla att slänga ihop.

Ca 15 - 20 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Chokladbräck med hallon och tranbär

1 ½ dl Naturlig dekoration hallon
1 ½ dl Dr. Oetker Freeze-dried Strawberry + lite extra till dekoration
1 dl tranbär torkade
1 st apelsin rivet skal
300 g vit choklad

Förberedelse

Förberedelse

Blanda jordgubbarna och hallonen med tranbär och apelsinskal i en bunke. Hacka chokladen och smält eller temperera den. Vänd ner chokladen i bunken med bär och rör om tills allt är blandat. Sprid ut blandningen på en plåt klädd med bakplåtspapper. Dekorera med lite extra jordgubbar och eventuellt apelsinskal. Låt stelna i rumstemperatur. Bryt bräcket i bitar.