COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Recept: Chokladfudge med naturlig dekoration

Recept på socker- och glutenfritt hemgjort godis. Ovanpå allt är de super lätta att göra, och underbart goda!

12 bitar

Lyckas lätt 120 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Chokladfudge med naturlig dekoration

100 g mörk chokad (gärna steviachoklad)
1 dl vispgrädde
50 g Mascarponeost
2 msk Naturlig dekoration Blåbär , Hallon eller Jordgubb
1 krm Dr. Oetker Vaniljtwister
ca ½ - 1 msk sötströ eventuellt

Förberedelse

Förberedelse

Häll grädden i en kastrull och koka upp. Ta bort kastrullen från plattan. Tillsätt choklad i bitar och rör om tills chokladen smält. Tillsätt mascarpone, vanilj och eventuell sötning och rör noga till en slät smet. Häll sist ner 1 msk valfri Naturlig Dekoration och rör om. Klä en liten matlåda/brödform (ca 7X15 cm) eller liknande med folie och häll i chokladmassan. Toppa sist med ytterligare 1 msk Naturlig Dekoration. Låt stelna i kyl (tar några timmar) och skär därefter i rutor.