COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Recept: Enkel vaniljglass

Ett enkelt recept på glass som inte kräver glassmaskin, och med endast 4 ingredienser.

4 portioner

Lyckas lätt 30 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Enkel vaniljglass

2 dl vispgrädde
1 tsk Vaniljpasta Taylor & Colledge
2 st ägg rumstempererade
¾ dl Dr. Oetker flytande glykos

Förberedelse

Förberedelse

1

Vispa grädden. Smaksätt med vaniljpasta. Vispa i en annan skål ägg och flytande glykos till ett hårt skum. Blanda försiktigt grädden med äggsmeten till en jämn smet

2

Häll smeten i en grund skål, täck med folie och ställ i frysen. Rör om i smeten var 30:e minut till en början. Frys cirka 4 timmar eller tills den är helt fast.

3

Tips:

Vaniljglassen är god som den är men du kan också servera den tillsammans med strössel, maränger eller färska bär.