COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Golden perlinis

Recept på superenkla men sååå goda marsipanbollar, med smak av kaffe, choklad och vanilj.

Ca 20 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Golden perlinis

250 g marsipan
1 tsk kaffebönor , hela
1 tsk Dr. Oetker Vaniljarom
100 g choklad , mörk
ca 2 - 4 msk Golden Perlini

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här:

Stöt kaffebönorna fint i en mortel. Knåda samman marsipan, kaffe och vaniljarom. Om marsipanen är svår att forma kan man riva den på rivjärnets grövsta sida först.

2

Rulla massan till små kulor. Smält chokladen i vattenbad. Doppa kulorna i chokladen. Använd en brödpensel för att jämna till chokladen om det behövs. Strö Golden Perlini över konfekten. Förvaras i kylskåp tills de ska serveras.