COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Knäckiga flarn med tårtmousse

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Knäckiga flarn med tårtmousse

50 g mjukt smör
¾ dl socker
1 dl Dr. Oetker flytande glykos
1 dl vetemjöl
1 påse Dr. Oetker Tårtmousse Jordgubbssmak
2 ½ dl mjölk
ca 5 dl färska jordgubbar

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader. Rör samman smör, socker, glykos och mjöl.För att enklare dosera glykosen går det bra att värma den i mikron 10 sekunder utan lock.

2

Klicka ut smeten glest på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 8-10 minuter, tills de börjar få fin färg. Låt flarnen kallna på plåten.

3

Vispa samman mousse med mjölk, helst med elvisp. Lägg moussen i en spritspåse. Lägg ett flarn på en tallrik och spritsa på mousse. Täck med nästa flarn och dekorera med färska jordgubbar.