COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Recept: Lakritstryfflar

Recept för lakrits- och chokladälskaren! Dessa smaker som är så underbara tillsammans! Och I detta recept går det både enkelt och snabbt att baka sitt hemgjorda godis.

Ca 25 styck

Lyckas lätt 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Lakritstryfflar

Tryffelmassa:

150 g mörk chokad
1 dl vispgrädde
1 påse Dr. Oetker Mandel skalad hackad (50 g)
ca 1 - 2 tsk lakritspulver

Dekoration:

Efter behov Dr. Oetker Lakritsflakes

Förberedelse

Förberedelse

Hacka chokladen grovt. Koka upp grädden i en kastrull. Ta av kastrullen från värmen, tillsätt chokladen och rör tills den är helt smält. Blanda ner hackade mandlar och smaka av med lakritspulver. Ställ tryffelmassan i kylskåpet så att den stelnar. Rulla tryffelmassan i kulor och rulla dem i lakritsströssel. Förvara tryfflarna i en lufttät burk i kyskåpet.