Flag

Lyxbrownie

1 långpanna 30*40
Mellan
60 minuter
Recept på brownie som toppas med en krämig glasyr. Görs enkelt I en långpanna, och räcker till många.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinssmet
250 gmjukt smör
5 dlsocker
1 dlsirap (ljus)
2 dlkakao
0,5 tsksalt
5 stägg
3 dlvetemjöl
0,5 tskDr. Oetker Bikarbonat
Glasyr
125 gmjukt smör
9 dlflorsocker
1 dlkakao
2 tskDr. Oetker Vaniljsocker
200 gphiladelphiaost
1 mskkaffe (starkt)
1 - 2 dlfärska jordgubbar (till dekoration)

Visa produkter

1

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa socker och smör vitt och poröst. Rör ner äggen ett i taget. Blanda ned sirapen. Rör ihop kakao, salt, mjöl och bikarbonat. Vänd ner detta i smeten försiktigt utan att vispa.

2

Smörj en långpanna eller klä den med bakplåtspapper. Häll smeten i pannan och grädda i ca 30 minuter. Gräddningstiden kan variera mellan olika ugnar. Känn med sticka, kakan ska vara saftig och lite mjuk i mitten.

3

Glasyr: Vispa smör, florsocker, kakao och vaniljsocker krämigt. Tillsätt philadelphiaosten och kaffet. Vispa till en slät smet.

4

Nagga några små hål i kakan med en gaffel och bred glasyren över kakan. Förvaras i kylskåp. Delade jordgubbar läggs på strax innan servering.