COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Marsipanbröd

Recept på ett hemmagjort godis som är enkelt att göra, och sååå gott!

1 Bröd

Lyckas lätt 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Marsipanbröd

500 g marsipan
50 g Dr. Oetker Hasselnötter hackade
50 g Dr. Oetker Apelsinskal
50 g hackad choklad
1 msk apelsinlikör
150 g choklad till pensling till pensling
50 g Mandelspån

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här

Kavla ut marsipanen till en platt kaka, ca 15-25 cm. Det går enkelt att kavla marsipan mellan smörpapper. Strö över nötter, apelsinskal och hackad choklad. Droppa över apelsinlikör. Rulla ihop till en rulle från långsidan.

2

Dela chokladen i bitar och smält över vattenbad. Pensla den smälta chokladen runt om hela brödet. Strö mandelspån över marsipanbrödet och ställ svalt så chokladen får stelna.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten