COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Marsipanmedaljer på 2 sätt

Recept på hemmagjort godis som kan varieras med olika smaksättningar.

Ca 30 - 40 styck

Lite träning krävs 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Marsipanmedaljer på 2 sätt

Russin i rom:

75 g russin
½ dl rom
250 g marsipan
100 g blockchoklad , mörk
En nypa Dr. Oetker Silverpärlor

Hackad apelsin i Contreau:

50 g Dr. Oetker Apelsinskal
½ dl Countreau
250 g marsipan
100 g blockchoklad , mörk
En nypa Dr. Oetker Silverpärlor

Förberedelse

Förberedelse

Russin i rom, gör så här:

Lägg russinen i rom över natten. Blanda marsipan och russin och forma till ett bröd (en tjock längd). Skär marsipanbrödet i 1 cm tjocka skivor. Smält blockchokladen och bred den på marsipanen. Dekorera direkt med silverkulor.

Hackad Apelsin i Cointreau, gör så här:

Lägg det hackade apelsinskalet i cointreau över natten. Blanda marsipan med hackat apelsinskal och forma till ett bröd (en tjock längd). Skär marsipanbrödet i 1 cm tjocka skivor. Smält blockchokladen enligt anvisningen och bred den på marsipanen. Dekorera direkt med silverkulor.