COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Non-stop cookies

Recept på en ljuvlig småkaka med gott crunch utav Non-stop. Är superenkel att slänga ihop, och kan varieras efter tycke och fantasi.

12 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Non-stop cookies

2 ½ dl vetemjöl
½ tsk Dr. Oetker Bakpulver
1 ½ dl rårörsocker
En nypa salt
125 g mjukt smör
1 st ägg
1 påse Non Stop

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här:

Värm ugnen till 175 grader, varmluftsugn till 160 grader.Rör ihop mjöl, bakpulver, socker, salt och smör.Tillsätt ägget och sist non-stop.Klicka ut smeten på bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.Låt svalna på plåten.

Tips: Non-stop kan ersättas med korinter eller kanderad frukt..