COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Nougatfyrkanter med hasselnöt

Recept på hemmagjort godis som smakar underbart efter all julmat. Smakerna nougat, choklad och lite whiskey, som tre önskningar I ett.

omkring 20 styck

Lite träning krävs 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Nougatfyrkanter med hasselnöt

50 g Dr. Oetker Hasselnötter hackade
100 g blockchoklad , mörk , mörk
100 g nougat , mjuk , mjuk
¼ dl cognac , whisky eller kaffe , whisky eller kaffe

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här

Rosta de hackade hasselnötterna i en het panna utan fett.

2

Bryt nougaten i små bitar i en skål och låt långsamt smälta i vattenbad under omrörning.

3

Bryt blockhoklad i bitar och låt den smälta med. Rör ner cognac/whisky/kaffe.

4

Häll massan i en liten fyrkantig form och ställ in i kylskåpet tills den stelnat helt.

5

Skär nougaten i små fyrkanter och njut! Förvaras kallt.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten