Flag

Pina Colada cupcakes

cirka 12 styck
Enkelt
60 minuter
12 stora eller 30-36 små
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
150 gmjukt smör
175 gsocker
2 stägg
1,5 dlkokosmjölk
1 - 2 tskDr. Oetker Romarom
100 gkokosmjöl
200 gvetemjöl
2 tskDr. Oetker Bakpulver
230 gkrossad ananas (1 liten burk inkl. saft och frukt)
Topping & Dekoration
0,5 dlananassaft
1 - 2 tskDr. Oetker Romarom
1 - 2 mskDekoration jordgubbssmak eller annan valfri dekorationsströssel
50 gsmör
250 gphiladelphiaost
5 dlflorsocker

Visa produkter

1

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader varmluft. Rör smör och socker mjukt. Vispa i äggen ett i taget och vispa minst en minut för varje ägg. Blanda ner kokosmjölk, romarom och kokosmjöl i degen och sikta sedan i vetemjöl samt bakpulver.

2

Blanda allt väl och vänd sedan försiktigt i ananasen och ananassaften. Fördela smeten i muffinsformar och grädda dem ca 20-25 minuter (vanlig storlek) eller 15-18 minuter om du gör minicupcakes. Låt dem svalna på plåten.

3

Topping

Vispa florsocker och smör med elvisp på låg hastighet. Tillsätt färskost och ananassaft. Smaka av med romarom och fortsätt vispa tills frostingen är fluffig. Fyll en spritspåse med toppingen.