Sätt ugnen på 200 grader varmluft. Rör smör och socker mjukt. Vispa i äggen ett i taget och vispa minst en minut för varje ägg. Blanda ner kokosmjölk, romarom och kokosmjöl i degen och sikta sedan i vetemjöl samt bakpulver.
Blanda allt väl och vänd sedan försiktigt i ananasen och ananassaften. Fördela smeten i muffinsformar och grädda dem ca 20-25 minuter (vanlig storlek) eller 15-18 minuter om du gör minicupcakes. Låt dem svalna på plåten.
Vispa florsocker och smör med elvisp på låg hastighet. Tillsätt färskost och ananassaft. Smaka av med romarom och fortsätt vispa tills frostingen är fluffig. Fyll en spritspåse med toppingen.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:60 minutercirka 12 styck