COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Pinacoladatryffel

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Pinacoladatryffel

Kaksmet:

200 g vit choklad
1 dl vispgrädde
ca 1 tsk Dr. Oetker Romarom
2 dl kokosflingor

Dekoration:

2 msk florsocker
ca 2 - 3 msk Silver 4-mix

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här

Koka upp grädden och stäng av plattan. Rör ned chokladen och låt den smälta i grädden under omrörning.Tillsätt kokos och romarom och ställ smeten i kyl cirka två timmar.

2

Forma massan till små kulor och rulla dem i en blandning av florsocker och vinterströssel. Förvaras svalt i en burk med lock.

Recept på ljuvligt gott hemmagjort godis. Denna lyxiga tryffel får sin smak från kokos och rom. Smälter i munnen!

15 - 20 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten