COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Popcorn Rocky Road

Recept på det numera klassiska julgodiset, som fått en twist. Vi vill påstå att denna är precis lika god som sin föregångare!

omkring 30 bitar

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Popcorn Rocky Road

200 g mjölkchoklad
200 g mörk chokad
25 g smör
1 burk kondenserad mjölk sötad sötad
1 påse micropopcorn
2 dl Rice Crispies eller Kalaspuffar eller Kalaspuffar
2 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker

Förberedelse

Förberedelse

1

Poppa popcornen i mikron enligt påsens instruktioner. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. Låt svalna något. Tillsätt popcorn, Rice Crispies och vaniljsocker och rör om.

2

Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i ett 2–3 cm tjockt lager. Ställ den i kylen och låt den stelna. Skär chokladen i bitar med en vass kniv. Förvara godiset i en burk med tätslutande lock i kylen.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten