Flag

Rocky Road brownie

18 - 20 bitar
Mellan
50 minuter
I detta recept är två underbara klassiker kombinerade. Kan ju inte bli annat än succé!
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
100 gmörk chokad
250 gsmör
25 gkakao
350 gströsocker
2 tskDr. Oetker Vaniljsocker
4 stägg M/L
150 gvetemjöl
1 tskDr. Oetker Bakpulver
0,75 tsksalt
Topping
1 påseDr. Oetker Mandel skalad hackad
cirka 80 gfudge eller kola
100 gmörk chokad hackad
60 gmarshmallows mini

Visa produkter

Picture - Dr. Oetker Mandel skalad hackad
1

Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme. Hacka chokladen grovt. Smält smöret i en kastrull och blanda ner kakaon. Ta kastrullen från värmen, tillsätt den hackade chokladen och rör tills det är smält.

2

Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och luftigt. Blanda ner siktat vetemjöl, bakpulver och salt i äggsmeten. Tillsätt chokladsmöret. Fördela smeten i en liten smord långpanna (20x30 cm).

3

Grädda kakan mitt i ugnen, ca 15 minuter. Ta ut och fördela nötter, fudge och choklad över kakan. Tryck lite lätt så att bitarna fastnar. Grädda kakan i 10 minuter. Ta ut den och fördela marshmallowsen över kakan. Grädda kakan i ytterligare 5 minuter tills marshmallowsen är gyllene.

4

Låt kakan svalna helt på ett galler innan du skär den i bitar. Förvara browniebitarna i en lufttät burk eller i fryspåse i rumstemperatur.