COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Vegetarisk Pannacotta

Ett recept för den som inte vill äta animaliskt gelatin. Eller för den som helt enkelt vill njuta av en god dessert...

2 portioner

Lyckas lätt 20 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Vegetarisk Pannacotta

5 dl vispgrädde
1 msk Dr. Oetker Vaniljarom
½ dl socker
6 ¼ g Dr. Oetker Vegegel (1 påse)

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här:

Vispa ihop alla ingredienser och låt koka upp under omrörning.Häll upp i serveringsskålar och ställ kallt i kylen, minst två timmar innan servering.

2

Servera med hallonsås eller färska bär.