Flag

Gelatinblad 12-p

Nettoinnehåll: 20 gram

  • Picture - MB_gluten_free-logo
  • Picture - MB_lactose_free-logo
  • Picture - MB_no_added_colours-logo
  • Picture - MB_no_flavour_enhancers-logo
See all certifications

Tillagning

Snabba tips

Här kommer ett tips

Dosering: Mjuk gelé: 5-6 blad per 1/2 liter vätska. Fast gelé: 8-9 blad till 1/2 liter vätska. Mousse: 1 gelatinblad per ägg som ingår i receptet. Lös upp gelatinet så här: Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Ta upp gelatinbladen och smält dem i en kastrull på svag värme eller i mikrovågsugn med en skvätt vatten på full effekt i 30-60 sek beroende på antalet blad. Låt gelatinet svalna innan det blandas med grädd- eller äggsmet. Till saftgelé lägger man ner de blötlagda gelatinbladen direkt i den heta vätskan så att de smälter.

Liknande recept

Liknande recept