COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Vaniljstång

Vaniljstång

 

 

Vaniljstång är en fantastisk krydda och den förtjänar verkligen sitt namn. Kryddornas Drottning.

 

 

För att den fina aromen och doften från Dr Oetker Vaniljstång ska framträda så bra som möjligt så kommer här några tips:

1.Förvara Dr. Oetker Vaniljstång mörkt och svalt i det medföljande glasröret med det tätslutande locket påsatt.

2. Vid tillredning av söta rätter och drinkar, skär upp vaniljstången på längden och skrapa ut vaniljkornen med en kniv. Därefter kan själva vaniljstången återanvändas för smaksättning av bl. a socker.

3. När en varm vätska ska smaksättas, skär upp vaniljstången på längden, lägg den i vätskan och ta bort den efter tillredningen.