En resa som tog våra degmästare till Neapel och en speciellt skapad Suprema-formel resulterade i en pizzadeg som genomgår en speciell mognadsprocess i tre steg under 24 timmar. Det är därför Suprema smakar så otroligt aromatiskt, är luftig på insidan och härligt krispig på utsidan. Vi förfinar vår extra stora premiumpizzabotten med en tomatsås gjord på solmogna Emilia-Romagna tomater och toppar endast med utvalda ingredienser.
Det är inte bara en deg
Vi har gett vår deg tid att mogna och utveckla smak genom tre omgångar jäsning under 24 timmar. Resultatet är en oslagbar smak, ett luftigt innanmäte och en spröd yta.
Det är inte bara en deg
Vi har gett vår deg tid att mogna och utveckla smak genom tre omgångar jäsning under 24 timmar. Resultatet är en oslagbar smak, ett luftigt innanmäte och en spröd yta.
Det är inte bara tomater
På vår Suprema använder vi uteslutande en sås gjord på solmogna tomater från Emilia-Romagna regionen, med en nypa havssalt som pricken över i.
Det är inte bara tomater
På vår Suprema använder vi uteslutande en sås gjord på solmogna tomater från Emilia-Romagna regionen, med en nypa havssalt som pricken över i.
Sätter nya standarder
Generöst toppad med den klassiska romerska salamin Spianata Romana, naturligt mognad med en underbart kryddig arom.
En ostsymfoni av mjukt smältande mozzarella, rökt cheddar, kryddig Formaggi Blu, krämig ricotta och mild gräddig provolone.
Toppad med skivor av kalabresisk salami och kryddig korv i 'Nduja-stil. Avslutad med röd paprika och ett stänk av chili-honung.