Vispa ägg och socker till ett fast skum. Blanda de torra ingredienserna till botten och rör ned i äggsmeten. Fördela smeten över en bakpappersklädd plåt. Grädda i 225 grader i 5-8 minuter.
Strö socker på rent bakpapper. Stjälp upp den gräddade kakan på det sockrade bakplåtspappret. Dra försiktigt bort bakpappret som kakan gräddats på.
Vispa grädden fluffigt. Smaka av med socker och apelsinskal. Mosa bären med en mixer. Blanda bär och grädde. Blanda ner vaniljkrämpulvret tills fyllningen blir fast.
Bred fyllningen på den avkylda botten. Rulla ihop längs långsidan.
Vispa ihop florsocker, vatten och citronsaft till en glasyr. Ringla över rullen. Strössla direkt med frystorkade hallon och garnera med jordgubbshalvor.
Liknande recept
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser
Tårtor och bakelser